Reservdelar

STS Service är störst på reservdelar och eftermarknad.

Reservdelar

37 miljoner kända referenser för truckar , teleskoplastare , arbetsplattformar , städmaskiner , bakgavellyftar , jordbruksmaskiner , entreprenad mfl… kontakta oss så hjälper vi dig !

STS-Service har ett komplett utbud av även slangar för tung industri. Kvalitet är ett av våra viktigaste ledord och våra produkter genomgår gedigen testning innan de lanseras till marknaden. Som kund skall du alltid känna dig trygg när du köper produkter från oss.

Med mer än 15 000 lagerförda produkter inom hydraulik så har vi ett brett sortiment av både hög – och lågtrycksslang för olika applikationsområden. Skulle du behöva en slang akut så kan du möta upp en tekniker för pressning av detta.

Utöver hydraul- och industrislang säljer vi också ledningskomponenter så som kopplingar, adaptrar, ventiler, rör, svivlar, pneumatikkomponenter etc.

Vårt systerbolag STS-Spareparts säljer och marknadsför komponenter för truckar , industrifordon och eldrivna fordon till kunder (OEM ÅF och slutkunder ) www.sts-spareparts.se

För dig som kund är det bekvämt med en koncern som har allt under samma hjärta.

Kontakta oss vår reservdels avdelning för bästa support.

Success Trading Scandinavia AB
Faktorvägen 17R
434 37 Kungsbacka

+46 0300 – 286 88
support@sts-service.nu